3 січня розпочинається реєстрація на ЗНО - 2014.

/Files/images/зно.jpg

3 січня розпочинається реєстрація на ЗНО - 2014.Реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 3 січня та триватиме впродовж двох місяців до 5 березня включно. Про це йдеться у затвердженому календарному план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році.

Кожен учасник зовнішнього незалежного оцінювання отримає право на складання від 1 до 4 тестів з 11 навчальних предметів.

Результати ЗНО будуть зараховані як вступні випробування до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

Для реєстрації на ЗНО буде необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

При проходженні ЗНО учасники тестування будуть розподілені між пунктами тестування відповідно до місць проживання, указаних при реєстрації.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнтів у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури проходитиме впродовж двох днів (І та ІІ сесії). Тестування з усіх інших предметів відбуватиметься в один день.

Предмети Дата проведення
Іноземні мови 3 червня
Українська мова і література (І сесія) 5 червня
Українська мова і література (ІІ сесія) 6 червня
Російська мова 10 червня
Математика 12 червня
Географія 14 червня
Біологія 16 червня
Фізика 18 червня
Історія України 20 червня
Хімія 23 червня
Всесвітня історія 25 червня
Світова література 27 червня


Визначення результатів ЗНО

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування здійснюватиметься з 4 червня по 7 липня 2014 року.

Перевірка тестових завдань з розгорнутою відповіддю (українська мова та література, іноземні мови, російська мова) буде проводитись з 5 червня по 21 червня 2014 року.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання кожного учасника основної сесії буде здійснюватися у період з 19 червня до 8 липня 2014 року.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з 24 червня 2014 року.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 4 до 11 липня 2014 року.

За матеріалами сайту osvita.ua

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Фотогалерея