З 12 по 18 грудня 2016 року проголошено Всеукраїнський «Тиждень англійської мови»

Міністерством освіти і науки України спільно з Британською Радою в Україні та громадською ініціативою «GoGlobal» у рамках заходів, присвячених Року англійської мови в Україні, з 12 по 18 грудня 2016 року проголошено Всеукраїнський «Тиждень англійської мови». Захід присвячено офіційному закриттю Року англійської мови в Україні та спрямовано на популяризацію вивчення англійської мови.

У межах «Тижня англійської мови» 14 грудня оголошується Днем англійської мови в загальноосвітніх навчальних закладах України, в який проводяться відкриті уроки, організовуються дискусійні клуби, демонструються театральні постановки, присвячені пам’яті видатного поета й драматурга Вільяма Шекспіра.

Іноземна мова — це не просто навчальний предмет, це — скарбниця іншомовної культури. Процес навчання іноземної мови націлений на до­сягнення практичної мети — формування вмінь та навичок іншомовного спілкування, що означає засвоєння мовного матеріалу. Кожен учитель іно­земної мови прагне до того, щоб учень використо­вував свої знання в спілкуванні, під час листування та читання різної літератури. Зберегти й розвива­ти інтерес до вивчення іноземної мови — це мета кожного вчителя.

Позакласна робота розширює словник учнів, охоплює проблеми й питання, які виходять за межі шкільної програми, поглиблює соціокультурні знан­ня. Соціокультурний аспект у викладанні іноземної мови є дуже важливим, адже не можна вивчати англійську мову, не звертаючись до історії, культу­ри, повсякденного життя англомовних країн.

Наша школа теж долучається до виконання заходів по проведенню тижня англійської мови.

Ціль проведеннятижня – формування комунікативної компетентності учнів

Для досягнення цілі були поставлені наступні завдання.

- освітні - розширення кругозору учнів, узагальнення і систематизація знань, підвищення рівня мотивації до вивчення англійської мови;

- виховні – формування таких якостей особи як толерантність, уміння працювати в команді, поважати думку товариша, уміння слухати, уміння ставити і досягати поставленої мети;

- розвивальні – розвиток творчих здібностей учнів, пам'яті, уваги.

/Files/images/2016-12-13 09.27.58.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея