«Незалежна і єдина – наша ненька Україна» - під таким гаслом відбулися у нашій школі дні вшанування і пошани до загиблих воїнів Небесної сотні, воїнів АТО.

«Незалежна і єдина – наша ненька Україна» - під таким гаслом відбулися у нашій школі дні вшанування і пошани до загиблих воїнів Небесної сотні, воїнів АТО, волонтерів, віддавших свої молоді життя за рідну Батьківщину учнів нашої школи: Павла Попова, Андрія Дрьоміна, Івана Ганю, Олександра Смірнова.

Лютий місяць – місяць вшанування й пам’яті до тих, хто пройшов ще одну «не нашу» війну – радянсько-афганську. Виведення радянських військ з Афганістану почалося 15 травня 1988 року. У війні, яка тривала близько 10-ти років загинуло 2378 українців, а 60- зникли безвісти. «Афганський» синдром досі не покидає тих, хто повернувся, та майже – 4687 тих , хто став інвалідами. «Ти – вічний біль, Афганістан» - під таким гаслом пройшов огляд літератури у 9-А класі, де учні ознайомилися з доробком учасника цієї війни, зараз лауреата Шевченківської премії, нашого земляка – поета Василя Слапчука.

Шкільна бібліотека провела низку заходів: у 1-А класі - голосні читання казок Олени Степанової «Світлячок-охоронець» та «Казка світлого дому» написаних у пам’ять про загиблого під Маріуполем учня нашої школи Андрія Дрьоміна з позивним «Світляк»; годину вдячності та огляд літератури про воїнів – афганців у 7-А класі; бесіду «Їм у віках судилося безсмертя» у 7-Б класі; героїко-патріотичний репортаж «Шляхами болю й перемоги» у 9-му класі.

Бібліотека школи підготувала, а художньо оформили учні 8 класу Власюк Станіслав, та 10класу - Красюн Ілля презентації на вшанування пам’яті загиблих учнів нашої школи «Наша біль і наша гордість» та «Їм у віках судилося безсмертя» ( на світлий спомин Героя Небесної сотні Сергія Байдовського).

/Files/images/2017_rk/e3JTidQ6Yro.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея