Харчування у шкільній їдальні 2017-2018 н. р., як один з важливих факторів, що визначають здоров’я підростаючого покоління.

Гаряче харчування дітей під час перебування у школі є одним з важливих умов підтримки їх здоров’я і здатності до ефективного навчання. Гарна організація шкільного харчування веде до поліпшення показників рівня здоров’я населення, і в першу чергу дітей, враховуючи, що в школі вони проводять більшу частину свого часу. Тому харчування є одним з важливих факторів, що визначають здоров’я підростаючого покоління. Повноцінне і збалансоване харчування сприяє профілактиці захворювань, підвищенню працездатності та успішності, фізичному і розумовому розвитку дітей і підлітків, створює умови для їх адаптації до сучасного життя.

Меню досить різноманітне . Різноманітність досягається шляхом використання достатньої асортименту продуктів і різних способів кулінарної обробки. Щодня В раціоні присутні м’ясо або риба, молоко і молочні продукти, вершкове і рослинне масло, хліб і хлібобулочні вироби, фрукти і протягом тижня в раціоні обов’язково присутні крупи і макаронні вироби, сир, сир, кондитерські вироби, обов’язково включаються свіжі овочі, фрукти, картопля, натуральні соки і вітамінізовані продукти.

Здоров’я дітей – це найважливіше питання забезпечення майбутнього нації.

/Files/photogallery/IMG_1970.jpg

/Files/photogallery/IMG_1971.jpg/Files/photogallery/IMG_1963.jpg/Files/images/2017_rk/use/IMG_1964.jpg/Files/images/2017_rk/use/IMG_1961.jpg/Files/images/2017_rk/IMG_1958.jpg/Files/images/2017_rk/IMG_1960.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея