Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом «Шкільна бібліотека-за здоровий спосіб життя».

Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом «Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя». У його програмі : виставка літератури на абонементі «Бережи одежу знову, а здоров’я змолоду" , бібліосушка « До здоров’я - кроком руш » , викладка літератури у читальному залі - «Здорова молодь - єдина країна».

/Files/images/9_bereznya/IMG_2652.jpg

У 2-Б класі учні познайомилися з новою книжкою «Спорт із звірятами». Презентація її була вдалою , до її прочитання вишукувалась черга охочих.

У 4-А класі відбулася інформаційна година «Електричний струм. Правила безпечної поведінки», а учні 4-Б класу мандрували до країни «Здоров’я» за допомогою «Золотого ключика» від бібліотеки. Здобути і зберегти здоров’я може тільки сама людина. У цьому переконав учнів 5-Б класу огляд сторінок журналу «Барвінок» , присвячених збереженню здоров’я та популяризації здорового харчування , фізичної культури та спорту.

/Files/images/9_bereznya/IMG_2653.jpg

Учні 7 класу дізналися як скласти «Тривожний рюкзак» у разі небезпечних ситуацій під час уроку-застереження «Поки лихо не постукало у двері». Познайомилися вони і з правилами поводження та розпізнавання вибухонебезпечних предметів.

Берегти своє життя та здоров’я , як уникнути насильства у школі та в оточуючому середовищі вчилися учні 9 класу на інтегрованому уроці з основ безпеки життєдіяльності.

/Files/images/9_bereznya/image.jpeg/Files/images/9_bereznya/IMG_2663.jpg

/Files/images/9_bereznya/IMG_2665.jpg/Files/images/9_bereznya/IMG_2669.jpg

Вчителі Юзефович Т.С., Романюк Т.І. , завуч школи Занічковська Л.М., педагог-організатор Ковальський В.В. допомагали шкільному бібліотекарю в організації та проведенні Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек проведення якого сподіваємося принесло користь школярам ,спонукало їх до збереження свого фізичного і психологічного здоров’я . Популяризація книг, журналів різними формами виховної роботи бібліотеки привернула увагу школярів до більш активного відвідування шкільної бібліотеки , що безперечно ефективно впливатиме на ціннісні пріоритети учнів школи.

/Files/images/9_bereznya/IMG_2646.jpg/Files/images/9_bereznya/IMG_2647.jpg/Files/images/9_bereznya/IMG_2648.jpg/Files/images/9_bereznya/IMG_2649.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея