У 2018 році першокласники підуть у нову українську школу. Ми працюватимемо за новим проектом «Нова українська школа».

Ми хочемо перейти від школи знань до школи компетенцій. Тобто, від школи, де дітей буквально “напихають” знаннями, роблячи ставку на академічність і кількість, до школи, яка дає навички і знання, які застосовуються у реальному дорослому житті. А також уміння їх застосовувати. До школи, яка виховує критичне мислення, уміння аналізувати, робити висновки, самостійно шукати потрібну інформацію, а також прививає поняття цінностей, тобто, апелює не лише до розуму, а й до душі.

Українські діти мають отримувати якісну освіту орієнтований на практичне застосування знань, розкрити свій особистий потенціал і всебічно розвиватися. Як показує практика європейських шкіл, де діти до 18 років навчаються у середньоосвітніх закладах, до цього віку, вони здатні чітко представляти в якій області можуть реалізуватися.

/Files/images/19_svyata/z-2018-roku-pershachki-pdut-na-12-rchnu-shkolu-reforma-osvti-ukrayini_521.jpeg

Кардинально нова методика викладання передбачає вивчення матеріалу і одночасне його практичне застосування у вигляді проектної та наукової діяльності. Це направлено на те, щоб випускник не тільки визначився з вибором професії і успішно піступив до ВУЗУ, але і відповідав міжнародним вимогам на ринку праці.

І ще один найважливіший аспект – учням має бути цікаво в школі. Сучасні технології зараз складають велику конкуренцію навчального процесу. Необхідно переломити інтернет можливості для розваг ефективне використання для навчання. Ці завдання повинні бути здійснені не за рахунок підвищення навантаження на учнів та вчителів, а як раз за рахунок збільшення часу перебування в школі на один рік.

Тож ми чекаємо на Вас, майбутні першокласники!

/Files/images/19_svyata/z-2018-roku-pershachki-pdut-na-12-rchnu-shkolu-reforma-osvti-ukrayini_922.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Фотогалерея