З 11 лютого по 15 лютого 2019 року відбувся тиждень англійської мови. Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. У жовтні місяці у школі проводились заходи до Тижня англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Розуміючи важливість володіння іноземними мовами в сучасному світі, учителі іноземної мови надають велику увагу позакласній роботі, однією з форм якої є проведення тижня англійської мови. Проведення тижня англійської мови сприяє розвитку і підтримці зацікавленості школярів у вивченні іноземної мови.

Протягом тижня учителями англійської мови було проведено конкурс на кращу проектну роботу, конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера», конкурс «Найкращий знавець англійської мови» (за віковими групами), парад дитячих пісеньок та конкурс на кращу англомовну валентинку до Дня закоханих та газету до Дня Святого Валентина.

​Також було проведено різноманітні заходи по популяризації вивчення англійської мови.

​Учителем Власюк Л.С. було проведено такі заходи: Інтелект-шоу «Англійська – це цікаво» серед учнів 5-х класів; гру «Поле чудес» для учнів 8 класу; брейн-ринг «Хто знає англійську краще?», а також рольову гру «Вирушаємо за покупками» для 6-А класу; квест-гру «Весела англійська» грали учні 4-Б класу; вікторина «Що ми знаємо про свята?» пройшла у 3-Б класі.

​Учителем Вихор І.В. були проведені наступні заходи: рольова гра-вечірка «День народження» для учнів 3-А класу; екологічна вікторина «Врятуймо природу» серед учнів 4-Б класу; рольова гра-вечірка з елементами конкурсу «За столом» між 6-Б і 7-Б класами; а учні 11 класу грали у вікторину «Вибір професії».

​Педагогом Зімович Н.А. провела святковий урок «Вітаємо рідних та друзів з днем Святого Валентина» для учнів 4-А класу і вікторину «День Святого Валентина в Україні та світі» серед учнів 5-Б класу.

​Учителем Калюхович О.М. було проведено: вікторину «Найрозумніший» серед учнів 10 класу; для учнів 9-А,Б було проведено урок-презентацію «Тварини та рослини, що зникають»; учні 8 класу грали у гру «Поле чудес»; а для 11 класу проведено урок романтики «Життя без любові, що небо без сонця».

​ Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня!!!

/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-15_20-51-56.jpg

/Files/images/14_valentina/photo5420283371214449102.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-15_20-52-43.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-14_20-50-38.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-15_20-52-32.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-14_20-50-47.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-15_20-52-04.jpg/Files/images/14_valentina/photo_2019-02-15_20-52-37.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея