Свято героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні цьогоріч особливе

Свято героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні цьогоріч особливе : минає 75 років з дня остаточного вигнання нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної території України .

Встановлене , відповідно Указу Президента України Віктора Ющенко від 20 жовтня 2009 року, це свято відзначається щороку 28 жовтня. Напередодні цієї дати у нашій школі відбувся захід з вшанування ветеранів та полеглих у цій найстрашнішій війні 20- го століття. Учні 7-А класу ( класний керівник – Власюк Людмила Степанівна ) прослухали інформхвилинку та огляд художньої літератури (бібліотекар Черкунова В.П.) , переглянули кінохроніку про події 1942-1944 років, яка нагадала нам , ціною яких величезних людських втрат були звільнені українські землі.

Захід «Вічний вогонь палає , дзвенить у долі століть» мав мету: закріпити знання учнів про події Другої світової війни , виховувати повагу та шанобливе ставлення до її учасників , любов до країни , рідного краю та прагнення бути патріотом своєї держави.

/Files/photogallery/11.jpg/Files/photogallery/12.jpg/Files/photogallery/13.jpg/Files/photogallery/14.jpg/Files/photogallery/15.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея